Mitä ihmettä? Ovikellokamera kuvasi pihalle ulostavan naapurin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodinomistaja on pöyristynyt, koska hänen ovikellokameransa oli kuvannut talon pihalle tulleen naapurin. Videolla nähdään, kun naapuri avaa vyönsä, vetää housunsa alas ja ulostaa naapurin etupihalle.

– Minulla on maailman paskamaisimmat naapurit, videon Redditiin julkaissut käyttäjä vuodattaa.

Ihmiset ovat olleet näkemästään järkyttyneitä. Eräs toinen redditor toivoo, että tarpeensa pihalle tehnyt mies kaatuu omaan läjäänsä. Yksi käyttäjä olisi valmis ilmoittamaan asiasta poliisille. Joku kirjoittaa, että haluaisi hieroa miehen tarpeet hänen kasvoihinsa.

Emme tiedä, onko tilanne lavastettu. Video on joka tapauksessa kaikkien täysi-ikäisten pällisteltävänä Redditissä. Mitä sinä tekisit tilanteessa, jossa näet toisen ihmisen tekevän tarpeensa pihallesi?