Uutistoimittaja suojasi mikrofonin ehkäisyvälineellä – katsojat hämmästelivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikrofonien päälle puetaan ulkokäytössä tyypillisesti kohinaa ehkäisevä tuulisuoja. Nyt eräs yhdysvaltalainen toimittaja on herättänyt hämmennystä suojaamalla mikrofonin jokseenkin epätyypillisellä tavalla.

Floridan NBC2-uutiskanavalla työskentelevä Kyla Galer oli tekemässä suoraa lähetystä Fort Myersissä hurrikaani Ianiin liittyen. Katsojien huomio kiinnittyi Galerin käyttämään mikrofoniin, joka ympärille näytti olevan käärittynä ehkäisyväline. Asia herätti runsaasti huomiota ja vitsailua sosiaalisessa mediassa, ja toimittaja kommentoi sitä myöhemmin Instagramissa.

– Se oli juuri sitä mitä luulitte sen olevan. Kyseessä oli ehkäisyväline. Se auttaa suojaamaan laitetta. Nämä mikit eivät saa kastua. Kovan sateen vuoksi meillä ei ollut vaihtoehtoja, ja meidän piti suojata mikrofoni näin, Galer kertoi Instagram-tarinassaan.