Kim Kardashian myy nyt roskapönttöjä – hintalappu 138 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin uusi Skkn by Kim -brändi on laajentanut tuotevalikoimia kodin esineisiin. Valikoimaan kuuluu jokapäiväisiä taloustarvikkeita sekä sisustustavaroita. Yksi on betonista valmistettu roska-astia.

Painavat betonitavarat myös maksavat. Roska-astiasta saa pulittaa 138 euroa. Roskis näyttää kiviseltä ämpäriltä, tosin siinä on kylkeen lisätty Kim Kardashianin firman logo. Samaan sarjaan kuuluu myös muita tavaroita, kuten säilytyspurkki, tarjotin, nenäliinarasia ja korurasia.

Uudet tuotteet julkaistaan lokakuussa. Jos haluaa tilata koko setin kerralla, on hinta 460 euroa. Tavarat mukailevat naisen kosmetiikkatuotesarjan tyyliä niin muotokieleltään kuin väritykseltään. Hän kuoppasi vanhan KKW Beauty -brändin erottuaan aviomiehestään Kanye Westistä ja perusti uuden.

Skkn By Kim