Uusi suomalainen realitysarja – 12 suomalaista kilpailee 50 000 eurosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu tunnetaan pääasiassa käsikirjoitetusa sisällöstään. Syksyllä palveluun ilmestyy Prime Videon ensimmäinen pohjoismainen alkuperäisreality The Bridge. Siinä runsaasta rahapalkinnosta kilpailee 12 toisilleen ennestään tuntematonta suomalaista.

The Bridgessä kilpailijat joutuvat keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. 300 metrin päässä rannasta sijaitsevalla saarella on 50 000 euron voittopotti, jonne päästäkseen kilpailijoiden on rakennettava yhdessä silta. Aikaa ja tarvikkeita on kuitenkin rajatusti.

Espanjalaiseen formaattiin perustuvasta The Bridge -sarjasta julkaistaan Prime Videossa neljä pohjoismaista paikallisversiota. Endemol Shine Filandin tuottaman suomalaisversion kertojana toimii lukuisista tv-sarjoista ja elokuvista tunnettu Antti Reini. Kuudesta 40 minuutin jaksosta koostuva The Bridge julkaistaan Prime Videossa 4. marraskuuta alkaen.