Nick Cannon kymmenes lapsi syntyi: ”Minua on siunattu jälleen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nick Cannon on saanut kymmenen lapsensa malli Brittany Bellin kanssa. Pienokaisen nimeksi tuli Rise Messiah. Mies on saanut kahden vuoden aikana seitsemän lasta viiden eri naisen kanssa. Cannon on kiitellyt Jumalaa.

– Minua on siunattu jälleen. Matkani tällä planeetalla on yhä merkittävämpi ja käsittämättömämpi, voin vain kiittää Jumalaa ja edelleen pyytää Korkeinta näyttämään tietä, Cannon latelee Instagramissa.

Mies sai vasta muutama viikko sitten yhdeksännen lapsen malli LaNisha Colen kanssa. Pikkutytön nimeksi tuli Onyx Ice Cole Cannon. Cannon sai vauvan myös heinäkuussa yhdessä malli Bre Tiesin kanssa.

Brittany Bellillä ja Nick Cannonilla on entuudestaan kaksi yhteistä lasta: viisivuotias Golden Sagon ja lähes kaksivuotias Powerful Queen. Näyttelijällä on myös vuoden ikäiset kaksoset, Zion ja Zillion Abby De La Rosan kanssa. Abby De La Rosa on myös raskaana, mutta tulevan lapsen isää ei ole kerrottu julkisuuteen. Jos kyseessä on Cannon, on miehellä pian 11 lasta.

Nick Cannon on myös Mariah Careyn kanssa 11-vuotiaiden kaksosten Monroen ja Morrocanin isä. Miehellä on myös Alyssa Scottin kanssa enkelipoika nimeltään Zen, joka menehtyi viiden kuukauden ikäisenä aivosyöpään viime vuoden joulukuussa. Toisin sanoen miehen lapset syntymävuosien tai raskauksien mukaan ovat:

2011 Monroe ja Morrocan

2017 Golden Sagon

2020 Powerful Queen

2021 Zion ja Zillion

2021 Zen

2022 Legendary Love

2022 Onyx Ice Cole

2022 Rise Messiah2022 vauva De La Rosan kanssa (ei vahvistettu)

https://www.instagram.com/p/CjI8OydJuD1/