Sointu Borg kiteyttää: ”Tutkinto ei kerro sivistyneisyyden tasosta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sointu Borg voitti taannoin Diili-ohjelman ja on sittemmin laajentanut toimenkuvaansa muun muassa kirjailijaksi. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta.

Nyt Sointu on kertonut joutuvansa vastaamaan usein kysymykseen siitä mitä lisäarvoa kiroilu, keson näyttäminen ja alituinen tisseistä jauhaminen tuovat hänelle. Borg vastasi kysymyksiin napakasti sosiaalisen median päivityksessään.

– Usein tutkinto ei kerro ihmisen sivistyneisyyden tasosta yhtikäs mitään. Sivitys ei tarkoita pelkkää akateemista sivistystä. Se tarkoittaa myös tilannetajua, tunneälyä ja käytöstapoja. Se tarkoittaa yksilön henkistä ja sisäistä kehittyneisyyttä sekä kypsyyttä. Tämän tyyppinen kypsyys on puutteellista useammalla tohtorilla, huipputaiteilijalla ja maisterilla, believe me, Sointu kirjoittaa.