Ulkomaille treenilomalle? Pakettimatkoja sporttihotelliin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Apollomatkat kertoo, että treenilomien myynti on kasvanut jopa 40 prosenttia pandemiaa edeltävään aikaan verrattuna. Nyt valikoimiin on tullut urheilulomiin keskittyneitä lomakeskuksia ja hotelleja. Apollon ensimmäinen sporttihotelli Playitas Resort avattiin vuonna 2009.

Treeni- ja liikuntalomat ovat kasvava trendi. Ilmiö mukailee viime vuosina noussutta wellness-matkojen kysyntää, jossa ihmiset suuntaavat hyvinvointilomalle nauttimaan koko kehon ja mielen seesteisyydestä. Enää ei riitä, että kierrellään museoissa, shoppaillaan ja illalla juhlitaan.

– Kiinnostus treenimatkoja kohtaan on nostanut myös Fuerteventuran suosiota. Kanariansaaren luonto, rannat ja lämpötila ovat tehneet siitä aktiivisten matkailijoiden suosikin, Apollo Sports -konseptista kerrotaan.