Anteeksi mitä? Vanessa Hudgens alusvaatteisillaan metsässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-tähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Vanessa on suunnannut ystävänsä kanssa metsän siimekseen mustissa asuissa, jotka ovat lähempänä alusvaatteita kuin tavallista retkeilyasua. Hyvää lokakuun alkua toivottavista kaveruksista toisella on yllään vielä musta huntu.

Taannoin Vanessa Hudgens oli mukana yökerhoistaan tunnetun David Grutmanin luksushotellin avajaisissa. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian.