90 Päivää morsiamena: Angela teki yllätysvisiitin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Lähes kuusikymppinen Angela on nyt saanut tarpeekseen Michaelin rahan kerjäämisestä.

Angela ja Michael on ollut etäsuhteessa vuosien ajan. He ovat virallisesti naimisissa, mutta Michael ei ole saanut viisumia Yhdysvaltoihin. Michael ei ole myöskään nähnyt Angelaa moneen vuoteen, ja nainen on laihduttanut melkoisesti viime vuosien aikana. Hän on muutenkin parannellut ulkonäköään, ja aikoo esitellä itsensä nyt aviomiehelleen – yllätysvisiittinä Michaelin omassa kotimaassa.

Hän otaksui Michaelin olevan hänen elämänsä suurin rakkaus, mutta kokee nyt tulleensa ainoastaan hyväksikäytetyksi. Michael on lypsänyt häneltä rahaa, eikä nainen tiedä minkä takia. Siksi Angela matkustaa salaa Nigeriaan selvittämään asiaa.