Jesse Kaikuranta kuumassa peiliselfiessä: ”En oo rehellisesti sanottuna koskaan voinut näin hyvin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön suosioon The Voice of Finlandista vuonna 2012. Mies on saavuttanut jättisuosion suomalaisten kuuntelijoiden joukossa. Menestyksen varjopuolena oli kiivaaseen keikkailutahtiin väsyminen.

Viime vuosina omaan hyvinvointiinsa keskittynyt Jesse Kaikuranta on aloittanut säännöllisemmän elämän lääkärin kehoituksesta. Miehellä oli korkea verenpaine, kolesteroli ja alttius sydän- ja verisuonitaudeille.

– Mä sain viisi kuukautta sitten lääkäriltä aika huonoja uutisia ja tein elämälläni aika täyskäännöksen. Muutin ruokavalioni ja aloin liikkua säännöllisesti ensimmäistä kertaa elämässäni. En oo rehellisesti sanottuna koskaan voinut näin hyvin – niin fyysisesti, kuin henkisesti, mies kirjoitti paljastelevan peiliselfien yhteyteen.