Snoop Doggilta uusi albumi marraskuussa – tuottajana Dr. Dre

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artisti Snoop Dogg on paljastanut, että hän julkaisee uuden albumin marraskuussa. Sen on tuottanut Dr. Dre. Missionary-nimisen albumin julkaisemisesta kerrottiin Stephen A. Smithin uudessa podcastissa K[no]w Mercy.

– Olet ensimmäinen, joka kuulee tämän. Minä ja Dr. Dre olemme työstäneet albumia viimeisen kahden kuukauden ajan. Ja se julkaistaan marraskuussa. Dr. Dre toimii tuottajana. Tämä on Doggystylen 30-vuotispäivä, ja albumin nimi on Missionary, Snoop paljasti ja lisäsi, että albumi julkaistaan ​​Death Row/Aftermathin kautta.

Missionary tarkoittaa lähetyssaarnaajaa, jota kutsutaan myös seksiasennoksi. Sama pätee 30 vuotta sitten ilmestyneeseen Doggystyle-albumiin. Snoop Dogg omistaa nykyään osan Death Row -levy-yhtiöstä.