Melissa Lori syntisen punaisissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saapasmaan mallikaunotar Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee sosiaalisessa mediassa rohkeita valokuvia, jotka hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Tällä kertaa Melissa nähdään poseeraamassa syntisen punaisissa alusvaatteissa peilin edessä ja siten, että hänen pakaransa pääsevät varmasti oikeuksiinsa lopullisessa kuvassa. Näin myös tapahtui, mikä tuskin häiritsee ainakaan hänen innokkaimpia seuraajiaan.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren seuraajajoukon.