Apteekki ryöstettiin Varkaudessa – poliisi nappasi tekijät nopeasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo ottaneensa kiinni Varkaudessa apteekin tänään torstaina ryöstäneet miehet. Ryöstä tapahtui hieman ennen kello 14.00 Varkauden Käpykankaan apteekissa. Apteekkiin oli tullut naamioitunut henkilö, joka vaati lääkkeitä puukolla uhkaamalla.

– Ryöstäjä sai mukaansa vähäisen määrän lääkkeitä ja poistui paikalta polkupyörällä, poliisi kertoo.

Muutamaa minuuttia myöhemmin poliisipartio tavoitti ryöstäjän ja hetkeä myöhemmin otettiin kiinni ryöstäjän rikoskumppani, joka odotti apteekin ulkopuolella. Molemmat parikymppiset paikkakuntalaiset miehet ovat pidätettynä ja molempia epäillään ryöstöstä sekä huumausainerikoksesta.

– Tekoväline, teossa käytetyt vaatteet ja ryöstössä saadut lääkkeet löytyivät pakoreitin varrelta.