Andy McCoyn paljasti: Hanoi Rocks keikkailee myös jatkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Michael Monroen taannoisessa syntymäpäiväkonsertissa nähtiin fanien hartaasti odottama hetki, kun Hanoi Rocks esiintyi alkuperäisellä kokoonpanollaan. Nyt näyttää siltä, ettei suomalaisen rockin legendayhtyeen paluu ole jäämässä siihen.

Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy antoi taannoin haastattelun Writer in Japan -sivustolle. Muusikko kuvaili yhtyeen paluuta upeaksi tilanteeksi. Alun perin yhtyeen piti heittää vain yksi keikka paljastamatta asiaa etukäteen, mutta lopulta kävi toisin.

– Yksi asia johti toiseen ja nyt bändi on taas yhdessä. Se on totta: Alkuperäinen Hanoi Rocks soittaa jälleen, McCoy paljasti.

– Emme keikkaile usein emmekä aio tehdä isoja kiertueita mutta aiomme soittaa yksittäisiä keikkoja silloin tällöin, tähti lisäsi.

Michael Monroen 60-vuotiskonsertissa lavalle nousivat Hanoi Rocksin alkuperäiset levyttäneet jäsenet, eli Monroen ja McCoyn lisäksi basisti Sami Yaffa, kitaristi Nasty Suicide ja rumpai Gyp Casino. Hanoi Rocks toimi eri kokoonpanoilla vuosina 1979-1985 ja jälleen 2001-2009.