Kuin estoton venäläisbimbo – Lottie Moss rohkeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä mallikaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin brittikaunotar Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Nyt Lottie on esittänyt stereotypistä venäläistä bimboa, kun hän poseerasi sängyllä vaaleanpunaisissa biksuissa ja karvalakissa. Hän esittää päivityksensä mukaan Svetlana-nimistä naista.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.