McDonald’silta aikuisten Happy Meal – mukana myös lelu

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsille suunnattu Happy Meal -ateria on saamassa Yhdysvalloissa rinnalleen aikuisten oman Happy Mealin. Ravintolaketju on aloittanut Yhdysvalloissa yhteistyön muotimerkki Cactus Plant Flea Marketin kanssa lanseeratakseen Adult Happy Mealin, eli varttuneille suunnatun version suositusta ateriasta.

Lasten Happy Mealin tavoin aikuisten versio sisältää lelun. Seksileluista tai esimerkiksi McDonald’s-teemaisista shottilaseista ei kuitenkaan ole kyse Adult Happy Meal -nimestä mahdollisesti tulevista mielleyhtymistä huolimatta.

Aterian kylkiäiset ovat keräilyhahmoja, jotka jotka esittävät muotimerkin Cactus Buddy -maskottia ja vääristyneitä versioita McDonald’sin Grimace, Hamburglar ja Birdie -maskoteista.

Perushampurilaisen sijaan aikuisten Happy Meal sisältää Big Macin tai 10 kappaletta kananugetteja. Adult Happy Meal ilmestyy myyntiin Yhdysvaltojen McDonald’s-toimipisteisiin 3. lokakuuta, ja sitä tarjoillaan vain rajoitetun ajan.