Särkänniemen Karmivan karnevaalin uutuus liian raju – ikärajaa nostetaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen Särkänniemessä järjestetään 7.-9. lokakuuta ja 13.-22. lokakuuta vuosittainen Karmiva karnevaali. Teemaviikonloppuina huvipuistossa koetaan muun muassa halloween-teemaisia elämyksiä. Osa ei sovellu nuorimmille vieraille.

Tänä vuonna Karmivassa karnevaalissa on mukana uutuuskohde Nukkekoti. Sen suositusikäraja oli alun perin 15 vuotta, mutta Särkänniemen johtoryhmä on päättänyt antaa kohteelle sittemmin k-16 -ikärajan. 14 vuotta täyttäneet pääsevät vierailemaan Nukkekodissa aikuisen seurassa.

– Vierailin kohteen harjoituksissa eilen ja totesin heti, että kohde on pelottavampi, kuin mitä uskalsimme edes odottaa. Asiakkaat ovat toivoneet meiltä todellista kauhua, ja tässä siihen pystytään nyt kunnolla vastaamaan, Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo kertoo tiedotteessa.

Tornadon lastausalueelle rakennetussa kohteessa nukentekijä on muuttanut kotinsa tragedian seurauksena kauhujen nukkekodiksi. Tiedotteen mukaan Nukkekotia ei suositella herkimmille. Jo ostetuista Nukkekodin pääsylipuista voi pyytää ikärajan nostamisen vuoksi pyytää rahapalautusta Särkänniemen asiakaspalvelun kautta.