Sharon Osbourne lahjoitti 900 000 dollaria Black Lives Matterille – haluaa nyt rahansa takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sharon Osbourne haluaisin hyvityksen 900.000 dollarista, jonka hän lahjoitti Black Lives Matter -järjestölle. Hän on ihmetellyt Kanye Westin hupparista syntynyttä kohua Pariisin muotiviikoilla. Westin yllä oli paita, jossa luki: ”White Lives Matter”. Tätä tekstiä on pidetty joissakin piireissä rasisistisena.

– En ymmärrä, miksi vaaleaihoisilla ei ole väliä? En ymmärrä sitä. Kaikilla on väliä, eikö niin?, Sharon Osbourne kummastelee ja sanoo, että hän ei ymmärrä Kanyen paidasta syntynyttä kohua.

– En ole koskaan ollut rasistinen. Annoimme Black Lives Matter -keräykseen 900.000 dollaria ja nyt haluan rahani takaisin. Olisinpa keskustellut kyseisestä liikkeestä ennen lahjoitusta Kanye Westin kanssa, Osbourne sanoo TMZ:lle.

Räppäri Kanye West on teoillaan vihjaillut Black Lives Matter -kampanjan olleen huijausta. On väitetty, että woke-kulttuurin puolesta liputtavat polkevat muiden mielipiteitä alas nostaessaan omaa, omasta mielestään parempaa suvaitsevaisuutta, muiden yläpuolelle. Vaaleaihoinen, tavallinen heteromies on nykykulttuurin mukaan lähes synneistä suurin.

– On kolme asiaa, joista en koskaan halua puhua, uskonto, politiikka ja vähemmistöryhmät, koska näissä aiheissa et voi koskaan voittaa. Puolet on kanssasi samaa mieltä ja loput sitä mieltä, että olet paska, Sharon Osbourne kommentoi aiemmin lopetettuaan The Talk -keskusteluohjelmassa.