90 Päivää morsiamena: Jenny ja Sumit kokeilevat Kamasutraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetyssä 90 Päivää morsiamena -sarjassa on seurattu intialaisen Sumitin ja amerikkalaisen Jennyn parisuhdetta. He ovat lähteneet nyt viettämään kuherruskuukautta. Pariskunta on keskustellut muun muassa tulevaisuudestaan sekä intiimielämästään.

– Kerroin tyttärelleni, että ehdotit meille tunteja Kamasutra-kurssille. Hän kehotti minua suostumaan, enkä tosiaan halua olla ahdasmielinen. Joten mennään, Jenny naurahtaa Sumitille kuherruskuukauden aikana.

– En missään nimessä sano, että meillä olisi huono parisuhde ja tarvitsisimme apua suhteeseen, vaan haluan siihen lisää ekstraa, Sumit nyökkää Jennylle.

He vaikuttavat onnellisilta. Eniten kivikkoja suhteeseen on tuottanut Sumitin aiempi avioliitto sekä vanhempien kova vastustus Jennyä kohtaan. Sumitin äiti uhkasi äsken panna välinsä poikki poikaansa, koska hän oli rakastunut Jennyyn ja mennyt hänen kanssaan naimisiin.

Kamasutra on noin 100-luvulta peräisin oleva intialainen filosofis-eroottinen kirja. Sumitin kotimaassa Intiassa Kamasutralla on merkittävä osa maan vanhaa filosofiaa.