The Rock lupasi hakea Yhdysvaltojen presidentiksi – paljasti nyt miksi hanke kariutui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset hehkuttivat jo viisi vuotta sitten ideaa, jonka mukaan Dwayne ”The Rock” Johnson halutaan Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Mies kertoi taannoin jopa itse mieltyneensä ajatukseen ja hän lupasi harkita presidentinvaalikampanjan aloittamista.

Toimintatähti on väläytellyt ideaa vuodesta toiseen. Hän on korostanut muun muassa johtajuutta ja vastuuntuntoa. Hän luopui presidenttihaaveista vuoden 2020 vaaleista aikataulukiireiden vuoksi, mutta lupasi harkita asiaa tulevissa vaaleissa, mikäli saisi riittävästi kannatusta asiaan. Hän sai yleisöltä paljon tukea ja ihmiset ovat pyytäneet miestä asettumaan ehdolle.

– Se on nyt pois suunnitelmista, The Rock kertoo CBS Sunday Morningin haastattelussa.

Syy on hänen perheensä. Mies on ollut pitkiä aikoja pois kotoa, ja haluaa olla nyt läsnä lapsilleen. Presidentin virka tarkottaisi yhä enemmän poissaoloja ja se vaikuttaisi hänen tyttäriensä elämään. Miehellä on kolme lasta, joista vanhin on 21-vuotias Simone Garcia Johnson ex-vaimonsa Dany Garcian kanssa. Kaksi nuorempaa ovat kuusivuotias Jasmine ja neljävuotias Tiana nykyisen vaimon Lauren Hashianin kanssa.