Vanessa Hudgens kuumassa pikkumekossa: ”Ysärin mini tuli leikkimään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa on kaivanut vaatekaapistaan tyylikkään 90-luvun pikkumekossa, joka tuli hänen sanojensa mukaan leikkimään. Asu on kuin tehty Hudgensille ja näyttelijätär näyttää siinä upealta.

Taannoin Vanessa Hudgens oli mukana yökerhoistaan tunnetun David Grutmanin luksushotellin avajaisissa. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian.