Courtney Stodden säväytti rannalla – ulkoilutti jättipoveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotiaana julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari kuitenkin erosi.

Viime aikoina hieman vähemmän laadukkaammissa, mutta kuitenkin paljastavissa, kuvissa ahkerasti poseerannut Stodden on nyt jatkanut valitsemallaan tiellä ja keikistellyt kameran edessä rantakalliolla ilmeisen kovassa aallokossa. Hän oli verhonnut jättimäiset rintansa vaateisiin biksuihin ja kuvien perusteella keli ei tosiaan näyttänyt kovin hyvältä.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunnan kerrottiin kihlautuneet vuoden 2022 alussa.