Popkaunotar Rita Oran housut valahtivat gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät lehtitietojen mukaan taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa.

Nyt Rita on osallistunut rugbyn maailmancupin gaalailtaan todella näyttävänä. Hän näytti kuin catwalkille valmiilta supermallilta poseeratessaan niukassa asussa ja valahtaneissa housuissa. Tämä kaunotar ei varmasti jäänyt ainakaan miehiltä huomaamatta.

Rita Oran sukunimen kerrotaan olevan nykyään Waititi-Ora. Julkkispari seurusteli ennen naimisiinmenoa noin puolentoista vuoden ajan. Ora ja Waititi tapasivat Australiassa, jossa poptähti on toiminut The Voice -ohjelman tähtivalmentajana. Pari teki suhteestaan julkisen The Suicide Squad -elokuvan ensi-illan punaisella matolla Los Angelesissa elokuussa 2021.