Mikä kaunotar! Transformers-hottis alusvaatteisillaan – juhlii syystäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallina tunnettu supermalli-näyttelijätär Rosie Huntington-Whiteley vietti korona-ajan karanteenissa näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän pienen Jack-poikansa kanssa Los Angelesin kodissaan suuren osan ajasta, mutta sitten muutti Englantiin.

Transformers-elokuvassa taannoin nähty supermalli on nyt juhlinut merkkipäivää, sillä hänen oma vaatemerkkinsä täytti 10 vuotta. Sen kunniaksi hän julkaisi sosiaalisessa mediassa upeita kuvia vuosien varrelta.

Rosie Huntington-Whiteley on tottunut työnsä puolesta katsomaan itseään todella tarkasti ja tuntemaan oman ulkonäkönsä läpikotaisin. Suurimman osan ajasta Huntington-Whiteley on kuitenkin ajattelematta itsestään negatiivisesti vaan yrittää saada toimimaan kuvissa sen mitä hänelle on annettu. Taannoin perheenlisäystä saanut supermalli on esitellyt seuraajilleen muun muassa imetystä ja rohkaissut muitakin imettämään.