Sammy Draperin rinnat ovat liikaa Tiktokille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Sammy Draper on yksi sosiaalisen median puhutuimmista nimistä. Hän syntyi Philadelphiassa, Pennsylvaniassa 17. marraskuuta 1993. Nyt hän on menestynyt sosiaalisen median malli, eikä vähiten muhkean rintavarustuksensa ansiosta.

Sammy keskittyy enimmäkseen kuumien kuvien lataamiseen, jotka esittelevät auliisti hänen rintojaan ja pakaroitaan. Hän on haaveillut mallin urasta jo pienestä pitäen luettuaan tyttöjen lehtiä, jotka pursuilevat mallien paljastavia poseerauksia.

Draper aloitti mallintyön 17-vuotiaana, mutta kansainvälinen läpimurto kuuluisan lehden kansimallina on vielä saavuttamatta. Hiljattain hänen Tiktok-tilinsä joutui jäähylle liian paljastavan sisällön vuoksi. Instagram-tili on niin ikään kovilla, koska rinnat vievät huomion jokaisessa kuvassa – ellei 28-vuotias nainen esittele takapuoltaan.