Tampereen kauneushoitoloita piinannut huijari ilmottautui poliisille – uhreja löytynyt lisää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme tamperelaisia kauneudenhoitoalan yrityksiä piinanneesta huijarista. Kauneushoitoja ilmaiseksi saanut nainen on nyt ilmottautunut poliisille. Naisen huijaamia yrityksiä on ilmottautunut lisää.

Kaikki sai alkunsa, kun ripsiteknikko Maria Nordling kertoi julkisesti naisesta, joka oli tullut hänen kaunessalonkiinsa. Kun oli tullut maksun aika, ei naisen käyttämät kortit toimineet. Hän antoi valheelliset yhteystiedot yrittäjälle laskutusta varten. Pian selvisi, että naisella oli Tampereen seudulla enemmänkin uhreja.

Petossarjan tehtaillut nainen ilmoittautui poliisille itse runsaan mediahuomion jälkeen. Poliisi kartoittaa parhaillaan naisen huijattavaksi joutuneiden yritysten määrää.

– Jos ajatellaan yksittäisenä tekona, niin lähtökohtaisesti tuollainen muutaman kympin tai satasen huijaus on lievä petos. Mutta kun toiminta on näin suunnitelmallista, niin lähdetään siitä, että kyseessä on petossarja, kertoo rikoskomisario Aro Partanen Ylelle Sisä-Suomen poliisilaitokselta.