IL: BB-Nino oli sairaalassa ennen kuolemaansa – lopullista syytä selvitetään edelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -ohjelmassa kahteen eri otteeseen esiintynyt Nino Hermas kuoli 10. lokakuuta. Hänen äitinsä on nyt antanut haastattelun, jonka mukaan 43-vuotiaan miehen kuolema tuli suurena yllätyksenä. Hänen kerrotaan saaneen sairauskohtauksen, jonka syytä selvitetään edelleen.

– Sitä nyt sitten tutkitaan vielä, että mikä sen on aiheuttanut. Se oli heillekin sairaalassa suuri yllätys, Ninon äiti Anita kommentoi Iltalehdelle.

Hymy uutisoi ensimmäisenä BB-Ninon kuolemasta saatuaan tiedon miehen lähipiiristä. Miestä jäi kaipaamaan myös hänen viisivuotias lapsensa. Yksi surijosta on lapsen kummitäti ja Ninon rakas ystävä, Big Brotherin vuonna 2006 voittanut Sari Nygren.