BB-Sofia tienasi 12 000 euroa kuukaudessa: ”Myin mun kuvia, pikkareita ja sukkia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brotherissa mukana oleva Sofia on transtaustainen. Hän on kertonut avoimesti työkennelleensä vanhimmassa ammatissa ja on nyt paljastanut yksityiskohtia uraltaan. Kaikki sai alkunsa OnlyFans-tililtä. Sitten hän laajensi bisnestä ja valikoimaan tulivat myös muut palvelut. Lopulta hän myi itseään tapaamisiin.

– Aloitin escort-hommat ja puhelinjutut. Myin mun kuvia, pikkareita ja sukkia. Oikeasti ihan kaikkee, Sofia sanoo, mutta lopetti asiakastapaamiset, koska ei tienannut niillä omasta mielestään tarpeeksi.

Hänen mukaansa alan työntekijä voi tienata jopa 12.000 euroa kuukaudessa. Hän olisi valmis jatkamaan, jos saisi aiemman kovempaa liksaa. Esimerkkinä Sofia mainitsee tonnin taksan kahdesta tunnista. Hän puolustelee seksityöntekijöitä, että ammatti ei ole likaista ja helppoa. Se vaatii asiakkaan kanssa aina tunneälyä.

Sofia on 27-vuotias Naantalista kotoisin oleva yrittäjä. Hän työskentelee sosiaalisen median ja DJ-uran parissa. Hän on aiemmin kertonut kahden suomalaisjulkkiksen olleen hänen kanssaan sängyssä intiimisti.