Bastard Burgers avataan Helsingissä – sopivasti syyslomalla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ensimmäinen Bastard Burgers -ravintola avattiin Ruotsin Luulajassa vuonna 2016. Nykyään Ruotsin lisäksi Norjaan ja New Yorkiin laajentaneella ketjulla on ravintoloita on yhteensä 67. Pikaruokalan uusin valloitus löytyy Helsingistä.

Pelkästään smash burgereihin keskittyvän ravintolan hampurilaisia kuvaillaan amerikkalaistyylisiksi pohjoismaisella twistillä, ja kaikki burgerit ovat saatavana halutessaan myös vegaanisena. Helsingin Mikonkatu 6:een avautuvan Suomen ensimmäisen Bastard Burgers ravintolan ovet aukeavat perjantaina 21. lokakuuta kello 18:00.

Bastard Burgers tunnetaan muustakin kuin hampurilaisistaan. Tärkeä osa Bastardin brändiä on järjestää paikallisia tapahtumia aina stand-up- ja DJ-illoista hip hop ‑keikkoihin. Myös Suomen avajaisissa on luvassa paikallisia artisteja.