Janne Katajan lelukauppaketju laajenee – uudet liikkeet Tampereelle ja Helsinkiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Janne Kataja on tullut useimmille suomalaisille tutuksi lukuisista television viihdeohjelmista. Joitain vuosia sitten hän teki myös hieman toisenlaisen aluevaltauksen ja perusti oman Pieni Lelukauppa -liikkeen. Nyt Riihimäellä ja Tampereelle toimiva ketju on laajentamassa.

Uudet Pieni Lelukauppa -liikkeet avataan marraskuussa 2022 Tampereelle ja vuonna 2023 Helsinkiin. Tampereen 350 neliön kokoinen uusi liike avaa ovensa 5. marraskuuta Stockmannilla. Teatterilavastajien sisustama liike tulee olemaan jo kaupungin toinen Pieni Lelukauppa.

– Odotan innolla, että kauppamme hulvaton tunnelma pääsee valloittamaan asiakkaamme. Pidämme huolen, että elämysten lisäksi monipuolinen ja vaihtuva valikoima, värikkäät tapahtumat sekä iloinen henkilökuntamme ovat aina valmiina vieraitamme varten, Kataja kertoi tiedotteessa.

Helsinkiin keväällä 2023 avattava Pieni Lelukauppa tulee toimimaan niin ikään Stockmannin yhteydessä. Kyseisen liikkeen koko on huikeat 1 000 neliötä. Sen luvataankin olevan jopa Pohjoismaiden suurin lelukauppa.