Vilahtiko liikaa? Jennifer Pamplona poseerasi kylpytakissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkaukset ovat muuttuneet parissa vuosikymmenessä melko normaaliksi toiminnaksi, ja niiden yleistyessä tulee joskus myös ylilyöntejä. Eräs niistä on brasilialainen Jennifer Pamplona, joka on lukuisten kauneusleikkausten luomus.

Nyt nukkumainen nainen on poseerannut selfiessä, jossa hänellä on yllään kylpytakki. Asun alla ei ole mitään ja se on kaiken lisäksi avoinna. Tuloksena vain hiukset peittävät Jenniferin rinnan, ja mahdollisesti paljastavat nytkin liikaa.

27-vuotias Jennifer Pamplona näyttää nykyisin kuin elävältä nukelta, ja on kotimaassaan saanut jo lempinimen Ihmis-Susi, jossa Susi tosin tarkoittaa paikallista nukkea. Naiselta on poistettu kylkiluita, jotta hänen vyötärönsä ja uumansa olisivat kapeampia. Hän kertoi haluavansa näyttää nukelta, ja siinä hänen operaationsa ovat kuvien perusteella onnistuneet.