Kanye Westin ystävät huolestuivat – räppäri tarvitsee psykiatrista apua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on herättänyt viime aikoina runsaasti mediahuomiota omituisella käytöksellään. Miehen lähipiiristä kerrotaan, että hän ei ole nukkunut kunnolla pitkään aikaan ja kärsii psykiatrisista ongelmista. Monet hänen tiiminsä työntekijöistä on irtisanoutunut.

Kanye Westin on kerrottu yrittävän palkata uuden politiikkaan keskittyvän tiimin itselleen. Mies on vihjaillut osallistuvan vuoden 2024 presidentinvaalikampanjaan. Ystävät ovat miehestä huolissaan. Lähipiirissä yritetään löytää joku, joka voi päästä supertähden luo ja vakuuttaa hänet hakemaan ammattiapua tai hillitsemään outoa ja itsetuhoista käyttäytymistään.

Hän on jopa taistellut pitkäaikaisten ystäviensä kanssa, jotka ovat yrittäneet rauhoittaa häntä. West joutui sairaalaan mielenterveysongelmien vuoksi vuonna 2016 ja vuonna 2019 hän kertoi kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Hänen sosiaalinen mediansa suljettiin viikoloppuna ja urheilubrändi Adidas on kertonut lopettavansa yhteistyön miehen kanssa, Page Six raportoi.