Martina Aitolehti täräytti täysblondin päähänsä – palaute on kahtiajakoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilija ja ammattivalmentaja Martina Aitolehti on jo pitkään muokannut hiustyyliään vaaleammaksi. Asteittain edennyt vaalennus on nyt saavuttanut eräänlaisen huippunsa, kun naisen kutrit ovat kauttaaltaan vaaleat. Kun Martina Aitolehti tuli tunnetuksi, oli hänellä tumma tukka.

Ulkonäkö hiusten suhteen on vaihdellut vuosien aikana, mutta nyt hänellä nähdään ensimmäistä kertaa täysin blondi kuontalo. Ihmisten antama palaute on ollut ristiriitaista, ja osa pitää keinotekoista vaaleaa mauttomana ja saa naisen näyttämään ikäistään vanhemmalta. Pääasiassa palaute on kuitenkin positiivista ja pääasia on se, että Aitolehti itse pitää hiuksistaan.

– Mitä tykkäätte mun blondista tukasta? Piti vaihtaa emojitkin uusiksi, Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteyteen.