Seiska: Jade Nyström sai silikonirinnat – ura miesten sarjassa jatkuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen 18-vuotias korkeushyppääjä, transsukupuolinen Jade Nyström aikoo urheilla uransa miesten sarjassa. Lahjakas yleisurheilija pitää tänä vuonna taukoa kilpailemisesta silikonirintaleikkauksen vuoksi. Hän sai uudet rinnat neljä kuukautta sitten ja toipuminen on sujunut hyvin.

– Vältyin kivuilta lähes kokonaan, eikä minun tarvinnut ottaa kuin muutaman kerran särkylääkettä. Hieman oli vihlontaa leikkausarvissa. Olin varautunut paljon pahempaan, Jade kertoo Seiskalle.

Hän on aiemmin ihannoinut överiksi menevää kauneusihannetta, mutta ymmärtänyt nyt, että aitous on yleensä muovista ulkonäköä viehättävämpää. Hän kertoo muuttaneensa vaatekaappinsa hillitymmäksi ja olevansa nykyään ystävällisempi ihmisille. Hän kertoo kasvaneensa ihmisenä ja odottavansa kovasti sitä, että pääsee kilpailemaan. Hän on voittanut kolme Suomen mestaruutta. Nyströmin korkeushyppyennätys on 194 senttiä.

– On aika keskittyä mulle tärkeisiin asioihin eli urheiluun, perheeseen ja ystäviin. Otan nyt omaa aikaa mutta palaan takaisin urheilun merkeissä, Nyström kertoo ja ottaa tauon sosiaalisesta mediasta.