Lotta Harala kiteytti tärkeän seikan parisuhteista – kommentit osoittivat napakympiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen aitajuoksija Lotta Harala on seurustellut jääiekkoilija Matias Myttysen kanssa pian kymmenen vuoden ajan. Pari kihlautui viime vuonna. Lotta Haralan kaksi viimeisintä kautta on mennyt pieleen vammojen vuoksi. Hänelle on tehty vaativa leikkaus ja tämä kaikki on nakertanut myös parisuhdetta.

– Miten voi parisuhde, kun toisella osapuolella on henkilökohtainen kriisi? Ei kovin hyvin, meillä ainakaan, Harala myöntää Instagramissa.

Hän on julkaissut pusuttelukuvan kihlattunsa kanssa. Hän kertoo, että kuvan ottohetkellä parisuhde ei ole ollut parhaimmillaan Lotan henkilökohtaisen kriisin vuoksi, mutta nyt kaikki menee jälleen paremmin.

– Nyt puoli vuotta tuon jälkeen, selätettyäni oman kriisini, on taas hauskuus, huolettomuus ja ilo palannut meidän välille. Ehkä parasta meissä on se, ettei kumpikaan pelästy vaikeampiakaan vaiheita. Elämässä tulee varmasti vielä vastaan lukuisia kriisejä, niin omia kuin yhteisiä. Niitä odotellessa otetaan nyt ilo irti tästä seesteisemmästä vaiheesta, Harala tietää.