Muistatko ysärin pyörremyrskyelokuvan Twister? Nyt se on saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katastrofielokuva olivat muodissa 1990-luvulla. Vuonna 1996 ensi-iltansa saaneessa Twister-elokuvassa teemana olivat tuhoisat tornadot ja niitä tutkivat myrksynmetsästäjät. Helen Huntin ja Bill Paxtonin tähdittämä elokuva nousi ilmestyessään suureksi menestykseksi lippuluukulla.

Nyt Twister on saamassa jatko-osan. Deadline-sivuston mukaan Universal Pictures ja Amblin Entertainment -tuotantoyhtiöt etsivät parhaillaan ohjaajaa Twisters-nimiselle elokuvalle. Pestiin kaavailtiin alun perin suursuosikiksi nousseen Top Gun: Maverickin ohjaaja Joseph Kosinskia, mutta hän jättäyttyi projektista Brad Pittin tähdittämän Formula-elokuvan vuoksi.

Deadlinen mukaan tuottajat toivovat saavansa Helen Huntin mukaan myös jatko-osaan. Pääosassa olisi kuitenkin tähden hahmon tytär, joka on seurannut vanhempiensa jalanjälkiä ja ryhtynyt myrskyjen tutkijaksi. Steven Spielbergin tuottama ja Jurassic Park -kirjailija Michael Crichtonin käsikirjoittama alkuperäinen Twister tuotti yli 494 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.