Kerry Katona paljasti varman parisuhdeboosterin: ”Viikonlopun mittainen intiimiloma”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhdetta tulee hoitaa kuin kasvia, joka ensin itää, sitten kasvaa ja lopulta kukkii. Vaikka se pääsisi välillä kuivahtamaan, voi sen saada jälleen eloon huolellisella kastelulla ja huolenpidolla. Kerry Katona tietää tämän myös ja neuvoo nyt omat vinkkinsä pariskunnille.

– Olen töissä joka viikonloppu ensi viikosta lähtien. Minulla on vapaapäivä vasta ensi vuonna! Hullua, mutta arvostan hektisyyttä ja tiedän, että olen onnekas voidessani tehdä töitä. Minulla on vähän vapaata tänä viikonloppuna, joten ja Ryan minä olemme menossa kylpylään, Kerry kirjoittaa kolumnissaan ja jatkaa:

– Se ei kuitenkaan tule olemaan kovin rentouttavaa, koska vietämme intiimiä festivaalia! Emme ole viettäneet laatuaikaa yhdessä viikkoihin.

Monet pariskunnat tietävät mistä Atomic Kittenin entinen laulaja ja viiden lapsen äiti puhuu. Pariskunnat varaavat viikonlopun pelkkään petipuuhaan ja kaikki muu tehdään hetken mielijohteesta. Tällaiselle lomalle kuluu pakata mukaan vietteleviä alusvaatteita, leluja, liukuvoidetta, hyvä sänky ja herkkuja.