Popkaunotar testasi deittisovellusta – eihän siinä hyvin käynyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi suosii rakkausrintamalla aitoja kohtaamisia. Deittisovellusviidakossa kahlaaminen voi olla kammottavaa, kun ihmiset arvottavat toisiaan valokuvien ja muutaman lauseen perusteella. Yksi treffisovellusta testanneista on laulaja Camila Cabello.

Viime vuonna Shawn Mendesin kanssa eronnut laulaja Camila Cabello kokeili onneaan treffisovelluksessa. Hän poisti applikaation puhelimestaan 24 tuntia myöhemmin yhden ainoan viestin takia.

– Ensimmäinen viestittelykaverini oli kundi, joka oli aloitteleva laulaja-lauluntekijä Nashvillestä. Minusta tuntui vain oudolta, että joku saattoi ainoastaan käyttää minua hyväkseen. Et koskaan voi tietää ihmisten aitoja tarkoitusperiä, Cabello kertoi The Drew Barrymore Show’ssa.