90 Päivää morsiamena -huijari palasi someen – sama meno jatkuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -sarjan viime kaudella nähtiin harras uskovainen ja entinen pastori, Ben Rathbun. Yhdysvalloissa asuva yli viisikymppinen Rathbun oli eronnut vaimostaan ja kirkostaan. Hän oli ryhtynyt fitness-malliksi. Mies oli myös rakastunut perulaiseen Mahogany Rocaan kolmen kuukauden pituisen nettisuhteen jälkeen.

Kun Ben viimein tapasi Mahoganyn, sai hän tietää naisen muokanneen valokuviaan reilusti kuvafilttereillä. Lisäksi suhdetta jarruttivat Mahoganyn vanhemmat, jotka ajattelivat Benin olevan reilusti tytärtään vanhempi, eikä se ollut heidän mielestään soveliasta. Lisäksi Mahogany oli valehdellut ikänsä ja oli oikeasti paljon nuorempi kuin väitti. Hän katosi ohjelman jälkeen sosiaalisesta mediasta. Nyt hän on tehnyt paluun.

– Hei, olen tullut takaisin, neitokainen kirjoittaa kuvaansa.

Hän on myös esitellyt runsaasti muotojaan ja hakee seuraajia paljastavalla sisällöllä. Mahogany on kuitenkin väittänyt olevansa hyvin harras uskovainen, joten vaikuttaa siltä, että nainen ei tiedä itsekään onko hän lintu vai kala ja etsii itseään yhteisöpalvelun huomion ja kuvien filtteröinnin kautta. Hän on avannut oman OnlyFans-tilin.