Ihana syksyn muoti – kerrospukeutumista, värikkäitä kuoseja ja pitkiä hameita

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syksy tarkoittaa Suomen olosuhteissa kumisaappaita, vedenpitävää takkia ja paksua villapaitaa. Jos ruskaa pääsee nauttimaan auringonpaisteella, kannattaa saappaat vaihtaa muodin mukaan bootseihin, vaihtaa tuulipuvun housut muhkeaan mekkoon ja panna nahkatakin päälle valtava huivi. Koko paketti saa kruunuksi lierihatun.

Syksyn tulo ei välttämättä tarkoita tyylistä tinkimistä. Yhä useampi 40-vuotias tai sitä vanhempi suosii pukeutumisessaan käytännöllisyyttä, kun nuoremman sukupolven edustajat kulkevat talvipakkasellakin nilkat paljaana kalifornialaisten ikätovereidensa tyyliin. Nilkat pysyvät lämpimänä pitkän syysmekon alla esimerkiksi säärystymien avulla.

Esittelemme nyt ihastuttavan Arlinda McIntoshin, joka on 64-vuotias tyyli-ikoni. Hänen vaatekerrastaan voi ottaa mallia myös omaan syyspukeutumiseen, vaikka ikämittarissa olisi puolet vähemmän numeroita. Värit, kerrokset, lämpö, muunneltavuus ja staili. Siitä on syksyn muoti tehty.