Ashanti biksuista leikattu palasia pois? Estoton kaunotar altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Ashanti on poseerannut näyttävästi uima-altaassa venytellen, ja hänellä on kuvissa yllään tyylikkäästi kevennetyt biksut. Näyttää nimittäin siltä kuin hänen asustaan olisi leikelty palasia pois.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.