Kuka voitti Jokerissa 20 000 euroa viime vuonna? Voitto edelleen lunastamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lauantai-Jokerissa löytyi viime vuoden marraskuussa kierroksella 47/2021 kolme 6 oikein -tuosta. Yksi kuusi oikein -tuloksista pelattiin Joensuun Siltakadun R-Kioskilla, mutta 20 000 euron suuruinen voitto on jäänyt lunastamatta.

Veikkaus kehottaa tiedotteessaan pelaajaa kiirehtimään. Iso voittosumma uhkaa mennä sivu suun, sillä se täytyy lunastaa viimeistään 27. marraskuutta 2022. Koska pelaaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, tulee voitto lunastaa voittotositetta vastaan Danske Bankista tai Veikkauksen omasta pelisalista.

– Meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa voittajasta. Nyt kaikkien Joensuun Siltakadun R-kioskilla pelanneiden kannattaakin tarkistaa viime marraskuun jäljiltä, että olisiko arvokas pelitosite jäänyt vaikkapa talvitakin taskuun tai auton hanskalokeroon, Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm kertoo.

Lunastamattomat voitot siirtyvät jakamattomiin varoihin. Viime vuonna pelivoittoja jäi lunastamatta yhteensä noin 4,2 miljoonan euron edestä. Suurin osa kyseisestä summasta koostuu pienistä muutaman euron voitoista.