Magic Johnson halusi nähdä musikaalin – teatteri poisti penkin kaksimetrisen edestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen koripalloilija Earvin ”Magic” Johnson halusi osallistua Broadwayn musikaali The Piano Lessonin ensi-iltaan torstai-iltana. Teatterin henkilökunta poisti Johnsonin istuimen edestä penkin, jotta mies saisi katsoa esitystä mahdollisimman mukavassa asennossa. Hän on 2,06 metriä pitkä.

The Piano Lesson on August Wilsonin näytelmä vuodelta 1987. Broadwayn esityksessä nähdään Samuel L. Jackson. Esitys kestää ainoastaan 17 viikon ajan. Teatteri halusi kunnioittaa arvovaltaisen koripalloilijan läsnäoloa. Kaksimetriselle voi tuottaa vaikeuksia istua tavallisen pituisille tarkoitetuilla istuimilla, New York Post uutisoi.

Magic Johnson pelasi koko uransa NBA-joukkue Los Angeles Lakersissa, yhteensä 25 vuoden ajan. Hän kertoi vuonna 1991 saaneensa HIV:n ja nauttii päivittäin suuren määrän lääkkeitä, jotta se ei puhkeaisi AIDS:iin.