Ville Valo, Isac Elliot ja Vesala esiinyvät Emma-gaalassa – mukana kaksi uutta palkintokategoriaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma Gaala järjestetään helmikuussa 2023 hieman uudistuneissa merkeissä. Mukana on ensi keväänä kaksi uutta ja pitkään toivottua palkintokategoriaa. Myös tapahtuman ensimmäisett esiintyjät on nyt paljastettu.

Uusia kattegorioita ovat Vuoden Alternative ja Vuoden Musiikintekijä. Ensin mainittu annetaan parhaaksi valitulle vaihtoehtomusiikin artisille. Vuoden Musiikintekijä -palkinnon saajan valitsee Suomen Musiikintekijät ry:n erikoistuomaristo.

Emma Gaalassa esiintyvät ensi vuonna Ville Valon Neon Noir -debyyttialbuminsa julkaiseva VV-yhtye, suosittu 21-vuotias poptähi Isac Elliot ja ensi vuonna soolouraltaan tauolle jäävä Vesala. Lisää julkistuksia on luvassa myöhemmin.

Emma Gaala 2023 järjestetään Helsingin Jäähallissa perjantaina 3. helmikuuta 2023. Liput gaalaan ovat nyt myynnissä. Tapahtuma esitetään myös suorana Nelosella ja Ruutu-palvelussa.