Nyt meni härskiksi – glamourmalli poseerasi uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen on ollut useassa kohussa liittyen hänestä otettuihin ja julkaistuihin valokuviin.

Aubreyn kohtut kuvat ovat saaneet nyt jatkoa hieman härskinpuoleisilla kuvilla, joissa hän poseeraa muun muassa uima-altaassa biksuissa ja jalkojaan levitellen. Moni someseuraaja varmasti pohtii, että hieman vähempikin olisi riittänyt. Kohukaunotar rakastaa kuitenkin säväyttämistä, ja siinä hän varmasti onnistui jälleen kerran.

Viime vuodesta asti julkaistujen kuvien mukaan vaalea povipommi poseeraa viettelevästi uskomattoman täydellisillä rannoilla. O’Dayn paikkamerkintöjen mukaan lähes kaikki kuvat on otettu Balilla, Indonesiassa. Sosiaalisen median käyttäjät eivät kuitenkaan usko naisen edes käyneen kyseisillä rannoilla. O’Day on sittemmin muuttanut tilinsä yksityiseksi.