StaraTV: Esittelyssä Tallinnan Skywheel ja Super Skypark

Matkailu StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Tallinna on monille suomalaisille todella tuttu kohde, joka kehittyy nopeasti. Stara kävi nyt tutustumassa Tallinnassa kohteisiin, jotka eivät välttämättä ole vielä kaikille suomalaisille tuttuja. Nyt vuorossa ovat T1-kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevat Skywheel-maailmanpyörä ja Super Skypark -elämyskeskus. Katso videoesittely molemmista tästä alta.

Skywheel of Tallinn -maailmanpyörä tarjoaa elämyksen, jossa voi nauttia upeista maisemista yläilmoista käsin. Mukaan voi ottaa viereisestä samppanjabaarista lasillisen kuohuvaa, joka kruunaa elämyksen. Samassa kauppakeskuksessa sijaitsevassa Super Skyparkissa sen sijaan nauttivat vauhdista, kiipeilystä ja pomppimisesta erityksesti perheen pienimmät. Siellä saa purkaa energiaa sydämensä kyllyydestä.

Skywheel of Tallinn, Kuva: Stara
Super Skypark, Tallinna, Kuva: Stara
Super Skypark, Tallinna, Kuva: Stara
Super Skypark, Tallinna, Kuva: Stara
Super Skypark, Tallinna, Kuva: Stara