Charly Jordan esitteli vartaloaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on kysellyt seuraajiltaan sosiaalisessa mediassa missä hänen seuraava tatuointinsa pitäisi olla. Tilanteen arvioimista varten hän esittelee somessa auliisti myös vartaloaan, jonka yllä nähdään vain läpikuultavat rintaliivit ja hyvin niukat stringit.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.