Kultamekko-Iidan pysäyttävä vartalo uimapuvussa – poseeraus leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas tamperelainen Iida Vainio tuli tunnetuksi poseerattuaan lentokentällä näyttävässä kultaisessa minimekossa. Sittemmin hänen kerrottiin kihlautuneet kamppaililajin maailmanmestarin kanssa, mutta suhde päättyi lyhyeen.

Nyt Iida esittelee vartaloaan sosiaalisessa mediassa kuin catwalkilla ikään, sillä hän on pukeutunut mustaan uimapukuun ja pyörii kameran edessä. Kenellekään ei jää epäselväksi, etteikö hänellä olisi pysäyttävän upea vartalo.

Taannoin kohukaunotar paljasti järkyttyneensä juontaja Kimmo Vehviläisen puheista. Tuolloin Vainio ei tuonut tuntemuksiaan julkisesti esiin, koska pelkäsi joutuvansa silmätikuksi. Nyt hän kuitenkin avautui asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Kerron tämän koska en halua että kukaan muu vähän erilainen tyyppi joutuisi tälläisen kohteeksi. Keväällä hämmästyin todella paljon kun kuuntelin aito iskelmä kanavaa ja Kimmo Vehviläinen laukoi mielipiteen minusta suorassa radiolähetyksessä näin: ”Onneksi tuo ei ole minun lapsi” yms. muuta lynkkaamista, Iida Vainio kertoi.

– Olin todella hämmentynyt tuosta mutta oikeestaan enemmän surullinen siitä että suorassa radiossa voidaan noin vaan lynkata nuori nainen pukeutumisen perusteella ja se on ihan ok. Tottakai on sananvapaus yms. mutta mielestäni joku taso pitäisi radiossa olla, Vainio peräänkuuluttaa ja kertoo saaneensa vastaavaa kohtelua myös toisella radiokanavalla.