Aikuisviihde kannattaa – uhkea silikonibimbo elää unelmaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hartaasti bimboblondin ulkonäköä vuosien ajan havitellut alle 25-vuotias Amber May on päättäväisesti elänyt kohti unelmiaan tekemällä aikuisviihdettä. Nainen on muokannut ulkonäköään seksikkäästi kauneuskirurgien vastaanotolla ja siten saavuttanut enemmän seuraajia muun muassa OnlyFans-sivustolla.

Superseksikäs povipommi on uhkea ja runsaan muodokas. Hänen lempivärinsä on pinkki ja vaaleanpunainen, mikä näkyy myös vastikään julkaistussa alusvaatekuvassa Instagramissa. Naisen sosiaalisen median tilejä poistellaan liian seksikkään sisällön vuoksi, mutta hän avaa aina uuden alustan kuviensa markkinoimiselle.

Brittiläinen Amber May on käyttänyt runsaasti aikaa ja rahaa saavuttaakseen överiseksikkään ulkonäön. Hän on työskennellyt aikuisviihdekanavan juontajana. Hän osti äskettäin vaaleanpunaisen Lamborghini-auton. Tälle naiselle vain taivas on rajana.