Kitaristi ulos Mötley Crüen kiertueelta – Mick Marsia ei nähdä Suomen keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mötley Crüe -yhtyeessä alusta asti soittanu kitaristi on ilmoittanut lopettavansa kiertueilla soittamisen. Näin ollen muusikko ei tule olemaan mukana yhtyeen tulevalla Def Leppardin kanssa toteutettavalla kiertueella, jonka aikana Mötley Crüe esiintyy myös Suomessa.

71-vuotiaan Marsin kiertue-elämän taakse jättäminen johtuu hänen terveysongelmistaan. Muusikko on kärsinyt jo useiden vuosien ajan selkärankareumasta. Mars ei kuitenkaan varsinaisesti eroa Mötley Crüesta.

– Mick tulee jatkamaan yhtyeen jäsenenä, mutta hän ei enää selviydy kiertueella olemisen haasteista. Selkärankareuma on eritttäin kivulias ja elämää hankaloittava rappeuttava sairaus, joka vaikuttaa selkärankaan, yhtyeen tiedotteessa kerrotaan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka astuu Marsin tilalle tulevalla kiertueella. Huhujen mukaan kitaristin virkaa hoitaisi Marilyn Mansonin ja Rob Zombien yhtyeissä aikaisemmin soittanut John 5. Mötley Crüe esiintyy kesällä Suomessa 8.-10. kesäkuuta Hyvinkäällä järjestettävässä Rockfest-tapahtumassa.